Over mij

Altijd in overleg met de reguliere gezondheidzorg!

Over Ria

Good Experience

Mijn naam is Ria van Leeuwen - van der Meer, geboren in Pijnacker op 29-04-1958. In maart 1981 behaalde ik mijn diploma A-verpleegkundige in het voormalig Hippolytus ziekenhuis te Delft. Vanaf 1982 tot 1996 ben ik werkzaam geweest als kraamzorg verpleegkundige. In die periode volgde ik de opleiding tot verpleegkundig docent en de opleiding tot wijkverpleegkundige.

Na deze periode heb ik 14 jaar gewerkt als avond en nacht verpleegkundige in een verzorging/verpleeghuis. Momenteel werk ik als verpleegkundige in de wijk bij Buurtzorg Vlaardingen. In 2002 heb ik de opleiding tot sportverzorging en massage behaald en ben doorgegaan met de opleidingen tot massage en sport therapeut. In 2009 heb ik de stap genomen om een eigen praktijk te starten en daarnaast ook te blijven werken als verpleegkundige. In 2011 heb ik het diploma voor lymfe therapeut behaald.

Ik volgde daarna verschillende cursussen zoals de Dorn therapie en massage volgens Breuss, voedingstherapie, Schröpfen, artrose: massage en therapie, postwhiplash syndroom: massage en therapie en het medical taping concept. In mei 2013 behaalde ik het certificaat tot Triggerpoint Specialist. In 2015 het moduul spinaal segment beide via Prevenzis opleiding voor triggerpoint therapie.

Als therapeut ben je nooit uitgeleerd. Het is daarom belangrijk om regelmatig bij- en nascholing te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Als therapeut werk ik altijd in overleg met de reguliere gezondheidzorg.

Over Mij Certificaten